Itthoni visszajelzés

Jól elterveztem, hogy ma csajos este estét tartok. Férjem kártyára volt hivatalos, Frici a mamánál alszik, gondoltam mi itt kettesben Abival elbulizgatunk (= ledugom a kiscsajt fél 8-kor aludni, rendelek egy pizzát meg sört és éjfélig blogot írok). Hát erre nem itthon maradt ez a jóember?

Szabadidőm nagyjából semmi, tizenkét félkész bejegyzés van a blog vezérlőpultján, már szinte feszít, annyira szeretnék írni, meg hát az olvasók is “őrjöngenek”, hiába van feliratkozva a kemény mag az e-mailes forródrótra, azért látom én, hogy kétségbeesetten benéztek nap mint nap 🙂

Nagyjából 20 perc alatt, Abi délelőtti, manducában a nyakamban töltött alvásideje alatt dobtam össze múltkor a Rózsaszín farokkal című bejegyzést, örülök  hogy sokaknak tetszett. Bevallom, tartottam tőle, hogy ha majd férjem olyan július körül odaér a blogban, hogy elolvassa, akkor íziben kereshetek védőügyvédet a bontóperünkre. Az esti altatás után még javítgattam kicsit a szöveget az ágyban, férjem belenézett az írásba. Mondanom sem kell, hogy utálom, ha a beleolvas mielőtt kész lenne, főleg, mert ez egy érzékeny téma is volt, de hát felkapta a fejét a “rózsaszín farokkal” címre. Kérdezi, hogy mit írok. Mondom, rólad írok, hogy szerinted én egész nap internetezem, de ne aggódj, odabiggyesztem, hogy élő személyekkel mutatkozó bármilyen hasonlóság csak a véletlen műve lehet. Jó, de mi az a rózsaszín farok? Hát én nem tudom mire gondolt, így húsvét előtt egy bolyhos kis nyúl farkára, vagy mi, mindenesetre felvázoltam neki az ide vonatkozó Mérő cikket, majd felszólítottam, hogy ne leskelődjön.

Másnap jön haza nagy vidáman a munkából, ad puszit (!), azt mondja: olvastam a blogot, cuki vagy. És ezt nem ám ironikusan, szarkasztikusan, metaforikusan, Zolikusan, hanem tök komolyan. Nagyon izgathatta miről szól, mert ilyen naprakész még sosem volt a blogból, de úgy látszik túl meggyőző voltam a “kitalált” szereplőimmel, mert egy szemernyit sem vette magára, ő ezekkel a nyilvánvalóan légből kapott példákkal nem tudott azonosulni. Így kénytelen voltam az egész hétvégét a “hogyan lehetsz mintaférje a lestrapált feleségednek” című tanfolyam alapfokú oktatásával tölteni, minek eredményeképpen harmadik napja zsinórban  megcsinálja a fürdővizet, pakol be a mosogatóba és eteti meg a kutyát.

Tanfolyamjegyzeteket jó pénzért árulok.

One thought on “Itthoni visszajelzés

  1. Ó, Istenem, de ártatlan! Te, Evelin, vigyázz rá nagyon, mert nem lesz itt szükség bontóperre, simán elveszik ebben a gonosz világban magától is ;-), aztán jól egyedül maradsz.

    Csajos estét sajnálom. Sör nélkül én is végigcsinálnám. Bár, mostanában annyit írtam, hogy lehet, az írást kihagynám, inkább megnéznék egy filmet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s